Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Πάμε Βόλτα

Πάμε βόλτα. Πόσες Κυριακές έχεις σηκωθεί από το κρεβάτι σου και έχεις όρεξη για βόλτα? Πολλές ε? Έλα μου ντε όμως που ναι μεν έχεις όρεξη για βολτούλα και δεν ξέρεις που να πας, θάλασσα η βουνό δεν έχει σημασία, γιατί σε άλλον αρέσει το βουνό σε άλλον η θάλασσα.
Και οι βουνίσιοι λοιπόν αλλά και οι θαλασσινοί θα βρουν την χαρά τους σε αυτή την ιστοσελίδα, γιατί έχουμε προτάσεις και για τους μεν, αλλά και για τους δε!
Έρχονται στιγμές που έχεις απηυδήσει από το μέσα μέσα και θέλεις να πας μια βόλτα, που να πας όμως εδώ είναι το θέμα. Δεν είναι μόνο που δεν ξέρεις που θες να πας, αλλά έχεις και άλλο πρόβλημα. Τι άλλο φυσικά? Ναι Ναι η οικονομική κρίση σε έχει κάνει να σκέφτεσαι να πας και την πιο μικρή βολτούλα, κοστίζει η βενζίνη, κοστίζει εκεί που θα κάτσεις να φας και να πιεις ένα κρασάκι, όλα τα σκέφτεσαι

Όμως υπάρχουν και οι τσάμπα βόλτες, και αυτό μη το ξεχνάς ποτέ, γιατί για να περάσεις καλά δεν θες πολλά λεφτά, αλλα φαντασία και   εφευρετικότητα. Θα μου πεις εσύ τώρα και που να πας φίλε μου καλέ που αν δεν έχεις και φράγκο στην τσέπη σου δε θα περάσεις καλά. Μέγα λάθος γιατί να πάρεις λίγο πασατέμπο και να αράξεις στα βραχάκια η στην παραλία να δεις θάλασσα, δε θα σου κοστίσει τίποτα, και θα μυρίσεις θάλασσα που θα σου κάνει καλό στην ψυχολογία σου. Όλες οι προτάσεις για βόλτα και βόλτες είτε είναι οικονομικά, είτε τσάμπα, είτε με προσφορά θα τα βρεις όλα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου